Coming Home - World of Warcraft guild - Ragnaros - EU - Horde
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 ambbii rogue night elf

Go down 
SzerzőÜzenet
Ambrus
VendégTémanyitásTárgy: ambbii rogue night elf   2010-07-24, 18:15

Név: Ambrus Z. R.
Faj/Kaszt/mainspec: NE roog
offspec: pvp esetlegesen egy másik pve
Saját vagy vásárolt karakter: saját.
Played: (80-on és összesen külön) Total : 127 80': 27
Előző guild/guildek: Bloodsalp : több kisseb névtelen guild majd serverváltás után nordrassilon Whatever , feloszlott majd solidarity és az onnan kivált emberek által alapított jelenlegi Uniqum guildben játszom
Miért lépsz/léptél ki onnan?: (Vagy miért dobtak?) Mindegyiknek megvan a saját története, de sokszor inkább a tagok közötti konfliktus "megoldása" miatt jött létre újabb és újabb guild.
Szakmák: (és miért ezek a szakmák) (ha gatheringes szakmád van hajlandó vagy-e váltani olyanra amivel nagyobb teljesítményre vagy képes?) Jelenleg skinning /enchanting . És természetesen persze, sőt már el is kezdtem egyik altom segitségével minninget huzni, és az onnan felhasználható itemeket a JC-re forditom main karakteremnél.
Felszerelés:
Részletes HLI tapasztalat: (BC és preBC , Wotlk egyaránt - ha nem az aktuális karakterrel, akkor melyikkel?) BC : SWP Felmystig minden (gruul,magtheridon,ssc,tk,hyalsummit,BT,SwP) 3.0 előtt majd Dual Azzinothal búcsúztam BCtől. WotLK: naxxramas full clear, ulduar kimaradt inaktivitásom miatt, majd toc-ra visszatértem a játékba, és onnantól kezdve ICC25ben első négy boss, rotface, festergut,putricide, dreamwalker ICC10ben ugyanezek HCban szintén putrit kivéve. Sajnos emberhiány miatt nem tudunk ütemesen haladni, pedig igény az van rá, de a 10fős raidek is nehezen kivitelezhetők a nemkiszámítható playereink miatt.
80-as Altjaid (Név,szerver): Darkysticc gnome warlock Nordrassil ( )
Referencia: (Jól gondold meg!)
Egyszerű kíváncsiság ami miatt jelentkezési lapotokat kitöltöm, hogy lenne e esélyem ha úgy gondolnám , hogy újra szeretnék HC módban játszani.Egyelőre ismétlem ez csak egy próba részemről, és ha reális esély van a továbblépésre akkor átgondolom ennek a döntésnek a jelentőségét.Jelenleg csak azt tudom felajánlani amit az achievmentek mutatnak, pedig ennél jóval többet tudok kihozni magamból más környezetben(értsd raid körülmények), nagyképűség ide vagy oda.Tudom mi az, hogy raid, fegyelem, figyelem, és tudom magamról hogy mikor kell mute-t raknom a mikrofonomra, hogy megtartsam magamnak a véleményemet. Tudnék még ilyen olyan erényekkel dobálózni, de ezt csak igazi körülmények között tapasztaljátok meg Ti is mint "guildtársak". El kell mondanom, hogy nagyon sokat tudok hajtani egy célért amit kitűzök magam elé, akár legyen az egy olyan apróság, hogy sikerüljön kivárnom a megfelelő trinket proccra elsütni a haste potit, és így tovább egészen addig hogy 70en megszerezzem azt ami megbecsülendő item a roguek kezében.
IRL Magadról: 177 cmes barna hajú borostás 44es lábmérettel és sok fesztivál karszalaggal ellátott ember vagyok. Siófokon élek, sok estém a homály árnyékába borul, ilyenkor jön a robot pilóta és a szokásos finom nyamnyogós szájíz reggelenként. Szeretem azt amit csinálok-ÉLEK-. Jelenleg befejeztem a középiskolás tanulmányaimat és BP-re megyek továbbtanulni.
Életkor: 19
Nem: férfi
Név (opcionális): Ambrus
internetkapcsolat, Hardware: Internetkapcsolat megfelelő stabil 40-50es latency, a szerkezet amit püfölök, gyenge, de hetek kérdése és sikerül egy hordozható számítógépre szert tennem amin full grafikán 70 fps a wow raid körülmények között. Spontán orgazmus ha meglesz, a mostani low grafika meletti 15 fps után:)

Követelmények:
- Linkelj egy/több 25-ös RAID combat közbeni screenshotot a saját UI-ról.

( régi combat közbeni UI, és ahogy látszódik az ujjabb képekhez képest itt még nem volt lekicsinyitve és átláthatóvá rendezve az UI, mostanra minden kisseb helyet foglal és sok skill rejtett egér gombokon vannak, illetve DBM addon felvinnaló szövegei is sokkal átláthatóbb helyen vannak, sajnos nincsen aktuális scr shot ami combat közben készült, sose jut eszembe-mégjó-de ilyen esetben viszont sajnos.)
- Linkelj WWS/WoL/WmO-t (vagy esetleg recountot screenshottal) a legutolsó 25-ös raidjeidről (lehetőleg többet is)


Néhány kérdés:
- Mennyit tudsz hetente/naponta játszani? (Heti 4 (H,SZ,CS,V), progress esetén 5 raidnappal dolgozunk. Péntek, szombat iszunk. Progress esetén Kedd az 5. nap. Raidjeink 19:00-23:00-ig tartanak)
Ha egyszer elhatározom magamat a játék mellet, akkor ott vagyok minden raiden akár a heti 5 raiden is prgress esetén. Régen se volt ezzel gond.
- A bejelentkezett raidre nem érsz haza időben, mit teszel?
Telefonon értesítem azt akit eltudok érni a guildből és felajánlom másnak a helyemet mert aki ott van előnyt élvez azzal szemben aki nemtudja mi a pontosság hiába hogy mi az ami közbejött. De valószínűleg vennék két sört és egy nyugodt zenére elernyedve élvezem a nap megmaradt perceit és pihenek, persze a késésem jelentése után. És mivan ha azt az infót kapom vissza, hogy megvártok és nem töltitek be a spotot? Hát rohanok haza, hogy belogoljak, mimást.
- Van-e működőképes mikrofonod és képes vagy-e ventrilon kommunikálni ha szükséges?
Minden van. Hama headsetem van, Vetnri ts2 ts3 programok elérhetők a számítógépemen tehát, igen képes vagyok:)
- Mik a céljaid a wowban, és mik a jövőbeli elképzeléseid a wow-on belül?
Megtudni van e helyem HC guildban, és ha igen akkor eldöntöm, hogy kell e ez nekem vagy sem. Amúgy meg mindig az adott feladat teljesítése a célom.
- Képes vagy-e a progress érdekében az IRL és egyéb dolgaidat a háttérbe szorítani és aktívan itt lenni a raideken? (pl új contetnél,progress időszak)
Úgy gondolom ez a HC guildek alapja, tehát igen.
- Hajlandó vagy-e offspecen raidelni, ha a guild érdeke megköveteli (egy-egy fightra speciális esetekben) és erre igényes geart összetenni és jól teljesíteni? (ez nem kis feladat jól gondold meg a választ!)
Igen

- Miért minket választottál?
1. HC guild vagytok
2. FS! kipostolt titeket így nehéz nem észrevenni a guild felfogását a játékkal kapcsolatban.
3. Mert van rogue tgf.
Vissza az elejére Go down
AmbrusHozzászólások száma : 2
Join date : 2010. Jul. 24.

TémanyitásTárgy: Kiegészítés   2010-07-24, 18:24

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Magicmuszu
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 235
Join date : 2009. Jun. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: ambbii rogue night elf   2010-07-28, 12:31

Korrekt apply még 1 kis időt kérnénk csak hogy biztosak legyünk a döntésbe és véletlenül se legyen felesleges transzfer.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zsolta

avatar

Hozzászólások száma : 82
Join date : 2009. Jun. 14.
Age : 38

TémanyitásTárgy: Re: ambbii rogue night elf   2010-08-04, 23:56

Szia!

Pár gondolat ami miatt jelenleg nem tudunk dönteni:
Idézet :
Egyszerű kíváncsiság ami miatt jelentkezési lapotokat kitöltöm, hogy lenne e esélyem ha úgy gondolnám , hogy újra szeretnék HC módban játszani.

Egy kicsit feltételes amit írsz, nekem nem egyértelmű, hogy mit is szeretnél valójában. Ha kétségeid vannak előbb azokat oszlasd el.
-
Idézet :
177 cmes barna hajú borostás 44es lábmérettel és sok fesztivál karszalaggal ellátott ember vagyok. Siófokon élek, sok estém a homály árnyékába borul, ilyenkor jön a robot pilóta és a szokásos finom nyamnyogós szájíz reggelenként. Szeretem azt amit csinálok-ÉLEK-.

Idézet :
Ha egyszer elhatározom magamat a játék mellet, akkor ott vagyok minden raiden akár a heti 5 raiden is prgress esetén. Régen se volt ezzel gond.

Itt a két mondatod szöges ellentétben van egymással, de ha 2. mondtad üti az elsőt akkor nincs probléma.
-
Idézet :
Jelenleg befejeztem a középiskolás tanulmányaimat és BP-re megyek továbbtanulni.

Ez is egy probléma forrás lehet az aktív raidelésben, ugye új iskola új környezet sok program az új suliban. Kérdéses még az internet elérés is? Látom gép az már megoldott.
-

Szóval ezek az aggályaink. Ha ezek rendben vannak, részünkről egyértelmű igen az applydra a válasz. Jó és mindemellett aktív játékosokat keresünk mivel relatív kis létszámmal dolgozunk. Aktív raidspotra keresünk most Rogue-t hosszútávra. Innen már csak rajtad múlik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
AmbrusHozzászólások száma : 2
Join date : 2010. Jul. 24.

TémanyitásTárgy: Re: ambbii rogue night elf   2010-08-09, 13:14

Nyam. Összességében, a kíváncsiságom mint olyan maximálisan "kielégült". Így rátérek arra amiért hezitálok az "igen-nem" válaszon. Ahogyan említettem, új környezetben fogom szeptembertől tölteni a napjaimat. Nem tudom milyen ritmus az amibe belecsöppenek, és alaptalanul nem tudok őszintén belevágni egy olyan menetbe amit most felkínáltok. Ahhoz, hogy egyértelmű legyek végre, nekem kell kb egy hónap amit BP-n töltök, hogy meglássam, hogyan működnek a dolgok.
Mindentől függetlenül, Igen, szeretnék csatlakozni, de segget nem szeretnék csinálni a számból azáltal, hogy nem tudom vállalni az új környezet miatt az általatok kiírt tempót, mivel teljesen korrekt válaszokat és reakciókat kaptam tőletek, azt érezve, hogy komolyan vesztek, így szeretném ha ti is éreznétek, hogy nekem is fontos, hogy őszinte válaszokat adhassak. Viszont ha már sok ez a bizonytalanság, akkor jelezzétek, a lehetőséget megkaptam és köszönöm!Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
IwontrezzuHozzászólások száma : 7
Join date : 2010. Mar. 03.
Age : 32
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: ambbii rogue night elf   2010-08-09, 18:43

Már ne haragudj de több a "gond" veled mint egy memberrel pedig ez csak egy apply, kicsit úgy tünik az egész mint egy 10 éves gyere huzavonája, hogy megegye e az ebédet vagy ne.
Tudok neked egy kiválló játékot: Hello Kitty Online, sok sikert hozzá! =)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Whitman

avatar

Hozzászólások száma : 34
Join date : 2009. Jun. 18.

TémanyitásTárgy: Re: ambbii rogue night elf   2010-08-09, 19:16

iwon:D:D:D
amúgy egy kicsit tényleg sokat aggódsz, balatoni gyerekként megtanulhattad volna már hogy más nem számít csak a szex wow és rockandroll Very Happy:D:D
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Furacsirke

avatar

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2009. Sep. 26.
Age : 29
Tartózkodási hely : Miskolc

TémanyitásTárgy: Re: ambbii rogue night elf   2010-08-09, 22:38

Whitman írta:
szex wow és rockandroll
ez kúrvajó, csináltatok egy ilyen pólót Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Magicmuszu
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 235
Join date : 2009. Jun. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: ambbii rogue night elf   2010-08-09, 23:50

Hát nézd, várjunk szeptemberig amíg felkötlözöl pestre utána még1 hónapot, hogy utána talán ha úgy döntessz és belefér az idődbe akkor jössz ide, ezt azért Te sem gondolhatod komolyan. Tényleg azt érzem az applyban amit Iwon is leírt. Declined. Gl a továbbiakban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: ambbii rogue night elf   

Vissza az elejére Go down
 
ambbii rogue night elf
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Coming Home :: Publikus :: Tagfelvétel-
Ugrás: