Coming Home - World of Warcraft guild - Ragnaros - EU - Horde
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Halcyka, a feral druida jelentkezése. (Declined)

Go down 
SzerzőÜzenet
Hal
VendégTémanyitásTárgy: Halcyka, a feral druida jelentkezése. (Declined)   2010-11-11, 20:38

Sziasztok!

Először szeretnék gonosz ikertestvérem nevében elnézést kérni amiatt, hogy a nevemben, a személyiségi jogaimat megsértve, személyes adataimmal jogtalanul visszaélve színvonaltalan jelentkezést nyújtott be hozzátok. (a skizofréniámat megállapító és igazoló igazságügyi elmeorvos-szakértői vélemény mellékelten csatolva.Smile) Komolyra fordítva a szót, sajnálatomat fejezem ki amiatt, hogy valóban csak egy 5 perc alatt összedobott nem kellőem átgondolt apilt adtam be hozzátok. Remélem, hogy nem sértettelek meg vele benneteket, mert ez legkevésbé sem állt szándékomban. Mentségemre szóljon, hogy az apli megírására egy igen hosszú, agyzsibbasztó munkanapot követően, a szeretett klánom az általam ismert formában történő megszűnéséről történő tudomásszerzést követően került sor. Elhatározásom, és jelentkezésem komolyságát alátámasztandó, valamint a klánotok felé érzett tiszteletemet is tükrözni szándékozó, remélhetőleg színvonalasabb ismételt jelentkezésemet ezúton terjesztem elétek szíves elbírálás végett:

1) Ingame:

• Név: Halcyka
• Faj/Kaszt/mainspec: druida/night elf/ feral dps
• offspec: feral tank
• Saját vagy vásárolt karakter: saját
• Played: (80-on és összesen külön) 175 nap összesen, és ebből 55 nap 80-on.
• Előző guild/guildek: Wrath of Hungary (Quel’thalas) Death Wish (Arathor) Reckless Mortals (Arathor)
• Miért lépsz/léptél ki onnan?: (Vagy miért dobtak?)
A klán vezetősége úgy döntött, hogy a kiegészítő kijövetelét követően nem kívánnak 25 fős raidek további szervezésével foglalkozni. Úgy hiszem, hogy a jelentkezésem szempontjából irreleváns, hogy milyen megfontolások álltak ezen elhatározás mögött, így ezt, mint ide nem tartozót, részletezni nem kívánom. Saját részemről annyit mondhatok, hogy a döntést fájó szívvel, de tudomásul vettem.

• Szakmák:

1) Enchanting. Természetesen elsősorban a gyűrű enchant miatt választottam ezt a szakmát. Mikor „wowos pályafutásom” hajnalán felvettem ezt a mesterséget, még nem minden mesterség – és itt most nem a gatheringesekre gondolok – magas szintű művelői kaptak plussz statokat, valamilyen a mesterséggel speciálisan megszerezhető módon. Így akkor ez különösen jó választásnak tűnt. Bár nem mondhatnám, hogy a választásnál különösebben befolyásolt volna, de utóbb előnyösnek bizonyult, hogy az általam szívesen látogatott, korábbi kontentekhez tartozó instákból hulló tárgyakat szét tudtam szedni. Smile
2) Leatherworking: Bc-s időszakban, mikor már kezdtem komolyabban venni raidelést úgy érzetem, hogy itt az ideje, hpgy az egyébként a druidáknak szerintem kifejezetten testhezálló herbalizmus mesterségem helyett valamilyen „raiderszakmát” vegyek fel. Gondolom nem mondok vele újat, hogy a blizzardnak ebben az időszakban még nem volt meg azon törekvése, hogy az egyes szakmákból körülbelül ugyanannyi előnyt kovácsolhasson mindenki. Az előny alatt most kifejezetten a statokat erősítő, nem a fun dolgokat értem. Mivel ekkor az lw-s dobok használata révén többet lehettet profitálni, így e mesterség mellé tettem le a voksomat. A blizzard e téren történt koncepció váltása után, minden szakmával elérhető lett, kicsit leegyszerűsítve a plusz stamina, plusz spellpower, vagy plusz ap Úgy gondoltam, hogy a wristre rakható resistenses enchant még mindig add a többi szakmához képest - még ha ez csak tankként és csak speciális raid bossok esetén is – valami többletet. Tudom a Bs és a jc még előnyösebb talán, mivel a szakmával szerezhető plusz előny itt nem korlátozódik a korábban megjelölt statokra, de ez nem adott kellő motivációt ahhoz, hogy az lw helyet felhúzzam valamelyiket.
• Felszerelés:
• Részletes HLI tapasztalat: (BC és preBC , Wotlk, egyaránt, ha nem az aktuális karakterrel, akkor melyikkel?)
Pre Bc: Bc kijövetelét követően kezdtem a játékot, így ezen időszakból semmilyen raid tapasztalatot nem tudok felmutatni.
Bc: Ebben az időszakban Joeint kollegával vállvetve küzdöttünk a többek között a Brotherhood of the Sword nemzetközi társulat színeiben a kontent kihívásait jelentő bossok ellen. Swp-ben ha nem csal meg az emlékzetem Felmyst legyőzésig jutottunk.
Naxxramas: Ebben az időszakban kizárólag magyar játékosokból álló Death Wish nevű guildben játszottam az enchancement sámánommal. Ngayjából a kontent kihívásait teljesítettük is. (Immortal mondjuk pont nem lett meg még akkor sajnos)
Ulduar: Ebben az időszakban a Death Wish guild feloszlott, és én „átigazoltam” a Reckless Mortals guild csapatába. Annak idején Ulduarban Algalon legyőzésén, és Yoghurt 0 segítővel történő legyőzésén kívül valamennyi raid kihívást teljesítettünk.
Togc: Visszaemlékezve talán ebben az időszakban ment a legjobban a Recklessnek ottlétem alatt, majdnem sikerült a grand crusedert is megcsípni.
ICC: Még mielőtt lk normal módban történő megölését sikerült volna végrehajtani részben munkahelyi, részben magánéleti okokból szüneteltettem a játékot. Amikor visszatértem a guildem progresszben hc sindragosa és hc putri megölésén fáradozott. Tekintettel a guild állományának ekkori jelentős megduzzadásra (főleg meleek terén), valamint arra, hogy a progreszbossokon nem volt semmiféle raidtapasztalatom, a vezetőség nem tudott számomra fix raid spotot biztosítani. Ekkor adtam be hozzátok először a jelentkezésemet. Miután nem sikerült a felvételt nyernem hozzátok, maradtam az rm kötelékében és jártam velük raidekre, de putri és sindragosa tryolásánál nem igazán kaptam lehetőséget a fentebb írt okok miatt. Miután a guild végzett sindragosával és putrival, a vezetőség akként határozott, hogy nem lk hc-t hanem hc Haliont próbáljuk megölni. Ebben az időszakban kaptam vissza raider státuszomat, majd mégha sok vér és verejték árán, de sikerült leölni Haliont.

• 80-as Altjaid (Név,szerver):
Mapet (drainei mage, arathor) Szása (humán dk, Arathor) Szísa (drainei sámán, Arathor) Falsh (törpe hunter, Arathor) Halcyka (blood elf rogue, Ragnaros) Bübáj (human warlock, Quel’ Thalas)
De jó lenne valami tömeges, diszkont áron elérhető karaktertranszfer.Smile
• Referencia:
A Reckless Mortals raid leaderei Melondothir, és Rian adhatnak rólam remélhetőleg kedvező értékelést.

2) IRL Magadról:

• Életkor: 29
• Foglalkozás: ügyvéd
• Nem: férfi
• Név (opcionális): Végh Sándor (Sasa)
• Internetkapcsolat (Mbit/szolgáltató): 10 megás (digi)
• Hardware: 8800as quadom van 4 giga ram memóriával és gts260as videokártyával.

Követelmények:
Jelenleg nem áll ilyen rendelkezésemre, de úgy éreztem egy "normálisabb" apli mihamarbbi beadása ezek nélkül kevésbé szégyenletes, mint hagyni, hogy kizárólag az előző alapján ítéljetek meg. Igérem, hogy ezzel sem maradok sokáig adós.
- Linkelj egy/több 25-ös RAID combat közbeni screenshotot a saját UI-ról.
- Linkelj WWS/WoL/WmO-t (vagy esetleg recountot screenshottal) a legutolsó 25-ös raidjeidről (lehetőleg többet is)

Néhány kérdés:
- Mennyit tudsz hetente/naponta játszani? Hétköznap az esti órákban, hétvégén bármikor tudom vállalni a raidelést.
- Mennyit szoktál Online lenni(nem csak a wowban): Esténként és hétvégén majdnem mindig. Hétköznap napközben elég random.
- A bejelentkezett raidre nem érsz haza időben, mit teszel? A guild által kijelölt csatornát használva jelzem. Az RM-ben ezt a fórumon keresztül tettük.
- Mik a céljaid a wowban, és mik a jövőbeli elképzeléseid a wow-on belül (mennyi időre tervezed pályafutásod)? Általánosságban azt tudom elmondani, hogy főképp pve beállítottságú vagyok (bár nem vetem meg a pvp-t sem), így elsődleges célom a mindenkori raid tartalom megismerése és szervezett keretek között, de jó hangulatban történő minél gyorsabb teljesítése. Azt vallom, hogy ez egy játék, aminek csak akkor van értelme ha jól érzem magam, de elég siker orientált is vagyok ahhoz, hogy szeretném ezt minél jobb eredménnyel, gyorsabban teljesíteni.
-Képes vagy-e a progress érdekében az IRL és egyéb dolgaidat a háttérbe szorítani és aktívan itt lenni a raideken? (pl új contetnél,progress időszak) Általánosságban igen. Vannak speciális helyzetek amikor ez nem lehetséges persze. Jelenleg igyekszem úgy szervezni a dolgaimat, hogy decemberben minél több szabadidő legyen. Az első héten közel zéró munka az alap.Smile Egy hét remélem elég lesz a 85-ös szint meglépésére.
- Van e egyéb hobbid vagy fix elfoglaltságod amit bizonyos fix időpontokat/időszakokat érintenek (pl. „ősszel szüretelés miatt nem szoktam 2hétig játszani”) Jelenleg nincs ilyen, és tervek között sem szerepel.
- Hogyan érsz rá általában a nyári időszakban? Bár azt mondhatnám, hogy nem érek rá, mert lógatnom kell a lában valamelyik tengerparton, de sajna nem így van. Most elég messze van a nyár, így biztos mondani erre nem tudok. Az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva rá fogok érni.
- Miért minket választottál? Felütöttem a guild névsort, és nálatok nyílt ki. Smile Viccet félretéve tudom, hogy jól szervezett, eredményes klán vagytok, és hiszek benne hogy ez a következő kontentben is így lesz. Azt hogy esetleges felvételem esetén be tudok-e majd illeszkedni azt nem tudhatom, de bízok benne.


Lehet kicsit hosszúra nyújtottam ezt a jelentkezést, így azok szórakoztatására akik nem aludtak el a felénél legyen szabad egy általam igen kedvelt viccel zárni soraimat:

Rigó ül a szakadék szélén, és lógatja lábát.. Odamegy hozzá a farkas és megkérdezi:
- Mit csinálsz Rigó?
- Ülök itt. Lógatom a lábam. Laza vagyok.
- Uhh. Lehetnék én is laza Rigó?
- Persze. Gyere csak.
Leül a farkas a szakadék szélére, mire leszakad a szikla, és elkezdenek zuhanni a mélységbe. Ahogy zuhannak lefele megkérdezi a rigó:
- Figyu farkas! Te tudsz repülni?
- Ööö.Nem..
- Bazd meg farkas te kurva laza vagy!

Kedvező elbírálásban bízva

Üdvözlettel: Halcyka
Vissza az elejére Go down
gwelicanHozzászólások száma : 32
Join date : 2010. Apr. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Halcyka, a feral druida jelentkezése. (Declined)   2010-11-11, 22:38

Gl
-
Hilation, Deep Fusion-Arathor
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
IwontrezzuHozzászólások száma : 7
Join date : 2010. Mar. 03.
Age : 33
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: Halcyka, a feral druida jelentkezése. (Declined)   2010-11-12, 01:59

Máris jobban néz ki a dolog, de ha nagyon kötözködni akarok akkor a kötelező linkek nincsenek meg =PP

egyébként sok sikert és, hogy csatlakozzak elöttem szolóhoz és tudd miért is tudunk ennyit rólatok:

Iwontrezzu, Deep Fusion-Arathor
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Magicmuszu
Admin
Magicmuszu

Hozzászólások száma : 235
Join date : 2009. Jun. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: Halcyka, a feral druida jelentkezése. (Declined)   2010-11-12, 12:16

Ez tényleg egy nagyon korrekt apply lett. Jelenleg van aktív feral dd-nk így nem tudnánk spotot biztosítani. Declined
Btw Én se Hilation-t se Iwontrezzu-t nem látok a DF-be.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Halcyka, a feral druida jelentkezése. (Declined)   

Vissza az elejére Go down
 
Halcyka, a feral druida jelentkezése. (Declined)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Coming Home :: Publikus :: Tagfelvétel-
Ugrás: