Coming Home - World of Warcraft guild - Ragnaros - EU - Horde
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Retribution Paladin crossrealm, 10 vagy 25 (Declined)

Go down 
SzerzőÜzenet
Nikae

avatar

Hozzászólások száma : 2
Join date : 2011. May. 26.
Age : 35
Tartózkodási hely : Dunától nyugatra

TémanyitásTárgy: Retribution Paladin crossrealm, 10 vagy 25 (Declined)   2011-06-02, 20:07

Ingame:

Név: Nikae (Bloodscalp-EU)

Faj/Kaszt/mainspec: Blood Elf/Paladin/Retribution

Offspec: Protection, Holy magas, mint bivalynak a tangó.

Saját vagy vásárolt karakter: Saját

Played: (85-ön és összesen külön): 21nap, 7óra / 197 nap, 15 óra, minden karakteren töröltek nélkül nagyjából 403 nap.

Miért lépsz/léptél ki onnan? (Vagy miért dobtak?):
- Blasphemy (A) (Steamwheedle Cartel - EU): Molten Core - Naxxramas40. Egész classicot velük játszottam, Bc-t is itt szerettem volna, csak a játékosok többsége politikailag és társadalmilag ingatag országokban lakott, ez hosszútávon túl kiszámmíthatatlanná és megbízhatatlanná tette a raidelést. 4 Horsemenhez kellett volna még kettő tank, Thaddiusra már nem volt időnk.
- Deep Strike (H) (Bloodscalp - EU): Karazhan - Black Temple, Reliquary of Souls. Kirúgtak, mert nem voltam biztos abban, hogy több, mint 300 Archimonde try (nem vicc) után látok lehetőséget a guildben, valamint azért, mert ennek officerként nyíltan hangot adtam. Valahogy top dpsnek lenni egy guildben pozitívan minősíti az embert, de retri paladinnal bcben a guildet ugyanannyira minősítette negatívan.
- Eclipse (H) (Bloodscalp - EU): Black Temple - Sunwell Plateau, Eredar Twins. Kevesen maradtunk, ezért öszeolvadtunk egy hasonló szintű guilddel. Persze a párkányra állás jelentős probléma volt a fighttal.
- Demented Vengeance (H) (Bloodscalp - EU): Sunwell Plateau, Eredar Twins. Az összeolvadásból sem jött ki több, ami az eredményeket illeti. Twinsen felmorzsolódott a dolog -a conflagrate és az elfutás logikai kapcsolata nem volt mindig kristálytiszta, plusz a jó öreg párkány-, ment a szarhajigálás és szétszéledtünk mindenfelé.
- Evil Eye (H) (Bloodscalp - EU): Sunwell Plateau - Icecrown Citadel, Sindragosa 25hc. Szintén létszámprobléma miatti összeolvadás. Sindragosa nem lett volna komoly kihívás, de igazi hc volt 20 emberrel, meg a beszedett újakkal, akik fejenként minimum háromszor robbantották fel, vagy fagyasztották meg a raidet.
- Perish (H) (Bloodscalp - EU): Icecrown Citadel - Lich King 25hc. Ehhez egyszerűen kevesek voltunk, főleg, ami a szervezettséget illeti, a guild a sikertelenség (és pár különböző emberi defekt) miatt szétesett, úgyhogy visszatértünk az eredetihez. Általános probléma volt a pukkanós mélyrepülés, a megölhetetlen valkyr és persze az örökzöld empátia, amit sokan a defile-lal elfutó ember szoros ölelésével akartak kifejezni.
- Evil Eye (Bloodscalp - EU): Cataclysm idáig. Egyrészt azért szeretnék eljönni, mert az emberek, akiket személyesen ismerek, abbahagyták a játékot. Másrészt lassan csoda, ha kijön egy raidünk 25 emberrel, vagy két 10es 4 tankkal.

Félreértés ne essék, nem azt akarom állítani, hogy mindenki hülye, csak én vagyok helikopter, a fenti hibákon kívül nekem is megvoltak a magaméi, részben ezért is nem akarnék többet officer lenni, illetve részben ezért szeretem jobban a 10es raideket. Minden guildben volt nem is egy nálam jobb játékos, csak az arány nem stimmelt a legtöbb helyen.

Szakmák: (és miért ezek a szakmák): Blacksmithing-Engineering. Szerencsétlen csórikámnak eddig csak inscription maradt ki az életéből, sok profession volt kétszer is. Bst már nem akarom lecserélni, sok ritka recept, régóta megvan. Engineering pillanatnyilag a legelőnyösebb a spechez.

Felszerelés: (armory link): http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/nikae/simple
Részletes HLI tapasztalat: (BC és preBC , Wotlk, egyaránt, ha nem az aktuális karakterrel, akkor melyikkel?):
Minden karakterrel melee dps, ahol tankként játszottam és ennek volt kihívásértéke is (pl. nem Attumen), ott megjegyzem.
Nikae (Human Warrior - Arms/Prot/Fury) - Ezt az accot eladtam bc elején.
- Classic: teljes MC, BWL, ZG, AQ20-AQ40 (Cthun killen nem voltam, csak próbák), Naxx40 teljes spider wing, plague wing, másk két írányban Thaddiusig, illetve 4 Horsemenig. Tankként Vaelastrasz.
Iljana (Undead Warrior - Arms/Prot)
- Tbc: teljes Karazhan, Zulaman (szerver első timed run, erre büszkék voltunk), Magtheridon, Gruul, SSC Karathressig, TK Alarig. Tankként Hydross.
Nikae (Blood Elf Paladin - Ret/Prot)
-Tbc: teljes Karazhan, Zulaman, Magtheridon, Gruul, SSC, TK, MH, BT, SWP a 30%os nerf előtt Kiljaedenig. Tankként Felmyst (ropik), Muru.
- Wotlk: teljes Naxx10-25hc, OS, Malygos, Ulduar25hc (10eseket már csak később szórakozásból), ICC 10hc-25hc, kivéve Lich King 25hc. Tankként Sartharion, Auriaya (az elején a nine lives annyira nem volt könnyű), Thorim, Lady Deathwisper, Blood Prince Council.
- Cataclysm: teljes normal To4W, BWD, BT. Hcn Halfus, Magmaw, Maloriak, Atramedes, ODS, Chimaeron. Tankként Halfus, bár a hckhez a tank gearem kissé már vékony.

85-ös Altjaid (Név,szerver): Említésre bármilyen szinten méltó Wespe, Hunter, Bloodscalp-EU, habár legalább 4 hónapja nem nyúltam hozzá. Előbb-utóbb mindig rájövök, hogy bár mennyire más, mennyire új és menő, úgysem mehetek vele raidre, és abbahagyom. 80as van druid kivételével minden.

Referencia: (Jól gondold meg!): Nem hiszem, hogy bárkit is ismernék, de nem biztos. Egy Narumisan nevű rogue ment tőlünk (Deep Strike) hozzátok valamikor tbc 2/3ánál, de fogalmam sincs, hogy játszik-e még, vagy nem.


IRL Magadról:

Életkor: 27

Foglalkozás: Tanár (angol-német), plusz ami útba esik.

Nem: Férfi

Név (opcionális): Ilia József

Internetkapcsolat (Mbit/szolgáltató): 60/15, T-online.

Hardware: cpu,ram,vga: 2.2ghz Intel Dualcore, 2gb ram, Sapphire Radeon hd3650 256mb ram. Nem egy csatacirkáló, de 30fpst simán hoz.

Követelmények:
- Linkelj egy/több 25-ös RAID combat közbeni screenshotot a saját UI-ról. http://kepfeltoltes.hu/110602/WoWScrnShot_050511_194412_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Addonok: bartender, omnicc, snowfall keypress, holy trinity, bigwigs, raven
- Linkelj WWS/WoL/WmO-t (vagy esetleg recountot screenshottal) a legutolsó 25-ös raidjeidről (lehetőleg többet is): Minőségi raid híján nem szívesen linkelek, mert a legtöbb raidünk létszámhiányos és pocsék. http://www.worldoflogs.com/reports/rt-wy4uyiu6upyhxj21/

Néhány kérdés:

- Mennyit tudsz hetente/naponta játszani? Progress esetén heti 3 napot raidelünk Hétfőn, Csütörtökön és Vasárnap. Raidjeink 19:00-24:00-ig tartanak: Többnyire heti 5 raidet szoktam meg, 4et fixen tudok tartani. Az utóbbi időben kissé inaktív voltam, lakásfestés, költözés, ilyesmik miatt (nem olyan, ami általában gyakran megesik).

- Mennyit szoktál Online lenni(nem csak a wowban): Hétköznap/hétvége (-tól-ig): Wowon kívül semmit, ami a munkámhoz szükséges, napi átlag 1 óra (kb 01ig, vagy 17-18 körül) hétvégén legfeljebb szombat délelőtt pár órát. Wowban raiden kívül 1-2 óra legfeljebb, Wotlkban nagyjából 2 életre elég aranyat sikerült összeszedni sellrunokból és unalomból.

- A bejelentkezett raidre nem érsz haza időben, mit teszel?: Sms vagy fórum. Többnyire sms, mivel ha a netet elérném, játszani is tudnék.

- Mik a céljaid a wowban, és mik a jövőbeli elképzeléseid a wow-on belül (mennyi időre tervezed pályafutásod)?: Ez lehet, hogy kicsit romantikus túlzás, de ameddig a játék marad, addig én is maradok. Célja konkrétan annyi van, mint minden más közösségi hobbinak: szórakoztat, érdekes, kihívást jelent, kapcsolatban maradok más létformákkal, és nem a sarokban ülök gyufaszálakból építgetve a Mir űrállomás 1:1es makettjét, megosztva ezt egyidejűleg a facebook teljes közönségével.

-Képes vagy-e a progress érdekében az IRL és egyéb dolgaidat a háttérbe szorítani és aktívan itt lenni a raideken? (pl új contetnél,progress időszak): Természetesen, általában 5-10, 13-17 a munkaidőm, soha nem zavart bele a játékba. Magánélet esélyesebb, de akivel pillanatnyilag együtt vagyok, szintén játszik.

- Van e egyéb hobbid vagy fix elfoglaltságod amit bizonyos fix időpontokat/időszakokat érintenek (pl. „ősszel szüretelés miatt nem szoktam 2hétig játszani”): Átlag havonta 1-2 alkalommal van MR vizsgálatom (MS gyógyszerkísérlet), amire gyakran csak esti időpontot kapok. Hobbik film, könyv, zene, más emberek, kocsma, biciklizés, semmi kötött.

- Hogyan érsz rá általában a nyári időszakban?: Teljesen, egy hétre megyek külföldre minden Augusztusban.

- Miért minket választottál?: A tapasztalatom jó a szintetekhez, nem tudom, a játéktudás is megfelelő-e (egy kissé nagyképűnek érzem a saját ambícióimat egy world rank 200as guildhez), de a jelenlegi guildnél erősebbe szeretnék kerülni. Nem utolsósorban kissé elegem lett a nemzetközi guildből, kommunikációs problémák miatt (bár ha az angol nem anyanyelve senkinek, az az anyázást is gátolja).

Kiegészítésként hozzátenném, hogy rendkívül kitartó és türelmes tudok lenni, ha látom eredményét. Játékosként van egy-két hátrányom, nem tanulok túl gyorsan saját tapasztalaton kívül (pl videók), a karakter minden lehetőségét mainspecen kívül nem mindig tudom effektíven és spontán használni (ha az ember warriorral tanul éveken keresztül, az "én megy és üt" metodikán nehéz túllépni). Szakmai ártalom eredményeként hajlamos vagyok kissé sokat beszélni, és zavaróan őszinte lenni.


A hozzászólást Nikae összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2011-06-03, 10:11-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VakilolHozzászólások száma : 37
Join date : 2009. Jul. 08.
Age : 32
Tartózkodási hely : Mo

TémanyitásTárgy: Re: Retribution Paladin crossrealm, 10 vagy 25 (Declined)   2011-06-02, 20:14

Játszok még, és maximális támogatást tudok csak írni róla.Anno is aktív volt értett a classához.Nem szoktam kezességet vállalni senkiért csak magamért, de Nikaeröl csak jót tudok mondani tapasztalat alapján, akár a 10es v 25ös csapatba kerülne nem lenne rá panasz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
VakilolHozzászólások száma : 37
Join date : 2009. Jul. 08.
Age : 32
Tartózkodási hely : Mo

TémanyitásTárgy: Re: Retribution Paladin crossrealm, 10 vagy 25 (Declined)   2011-06-02, 20:21

Nikae írta:
Ingame:
Referencia: (Jól gondold meg!): Nem hiszem, hogy bárkit is ismernék, de nem biztos. Egy Narumisan nevű rogue ment tőlünk (Deep Strike) hozzátok valamikor tbc 2/3ánál, de fogalmam sincs, hogy játszik-e még, vagy nem.

Javítanám, először másik guild, és pont a leirt archimondos mokák miatt, aztán wotlk kijövetelével alli, és majd joval késöbb gio->gino.

De a lényegen nem változtat állat voltál akkor is, és gondolom nem változik meg az ember egykönnyen főleg, hogy anno Evil Eye realm first guild volt nagyon sokáig még a bekerülésed után is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Baci

avatar

Hozzászólások száma : 73
Join date : 2011. Feb. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Retribution Paladin crossrealm, 10 vagy 25 (Declined)   2011-06-06, 08:12

hali!

részemről megnézném szívesen, hogy játszol, de. jelenleg 2 pala is van a raidben (10-es csapatról beszélek), a 2 melee nagyon aktív a csapatban (100%), valamint most csak sinestrán vagyunk, amíg le nem megy. úgyhogy nem hiszem, hogy nagyon sokat tudnál játszani a 10esben. gl a 25-höz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nikae

avatar

Hozzászólások száma : 2
Join date : 2011. May. 26.
Age : 35
Tartózkodási hely : Dunától nyugatra

TémanyitásTárgy: Re: Retribution Paladin crossrealm, 10 vagy 25 (Declined)   2011-06-06, 08:34

Szerintem körülnézek mindenesetre, merre van még magas szintű 10es -bár csak rólatok tudtam-, elválik akkor, a figyelmet köszönöm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Magicmuszu
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 235
Join date : 2009. Jun. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: Retribution Paladin crossrealm, 10 vagy 25 (Declined)   2011-06-06, 12:17

Hello!

Jelenleg 2 aktív retri palánk van 25 fős progressre és mind2vel megvagyunk elégedve, így nem tudnánk spotot biztosítani. Declined. Gl a továbbiakban.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Draconid

avatar

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2009. Sep. 22.
Age : 40
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

TémanyitásTárgy: Re: Retribution Paladin crossrealm, 10 vagy 25 (Declined)   2011-06-07, 21:30

"szórakoztat, érdekes, kihívást jelent, kapcsolatban maradok más létformákkal, és nem a sarokban ülök gyufaszálakból építgetve a Mir űrállomás 1:1es makettjét, megosztva ezt egyidejűleg a facebook teljes közönségével"

Ezen már 10 perce röhögök és vigyorgok folyamatosan a net-teremben, hatalmas szöveg Very Happy Very Happy Very Happy
Tetszett az apply-d is, nameg aki ilyen dumát képes elereszteni, az csak jó arc lehet Cool
Sajnálom, hogy nem sikerült, de ne add fel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cryel.uw.hu
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Retribution Paladin crossrealm, 10 vagy 25 (Declined)   

Vissza az elejére Go down
 
Retribution Paladin crossrealm, 10 vagy 25 (Declined)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Coming Home :: Publikus :: Tagfelvétel-
Ugrás: