Coming Home - World of Warcraft guild - Ragnaros - EU - Horde
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Healer priest (Accepted)

Go down 
SzerzőÜzenet
Shosana

Shosana

Hozzászólások száma : 2
Join date : 2011. Oct. 14.

TémanyitásTárgy: Healer priest (Accepted)   2011-10-14, 14:43

Apply: Sára - Arathor
A linkek miatt elküldöm mailben is az egészet.

Ingame:

Név: Sára jelenleg
Faj/Kaszt/mainspec: gnome priest disc
offspec: holy
Jelenleg disc/holy specen játszok, szeretném, ha nem kellene sedóznom off specen, főleg azért mert béna vagyok dpsnek. Mivel öt éve healelek, így dpsként is a gridet nézem. Általában ezeket a talenteket szoktam kirakni:
mail

Saját vagy vásárolt karakter: saját
Played: (85-on és összesen külön) 197 nap, 20 nap 85ön
Előző guild/guildek: Rise Legacy Eu - Arathor
Miért lépsz/léptél ki onnan?:
LK heroic raidek óta játszom a Rise Legacyba Sárával, nagyon sok kedves embert ismertem meg, néhány kevésbé aranyosat is, sokat tanultam tőlük, feladatokkal bíztak meg, amiknek meg kellett felelnem - és ezt nagyon szerettem, sokat fejlődtem tőle.
Az elmúlt két hónapban nagyon komoly alapvető guildvezetési hibák kerültek felszínre, ebből kirobbant egy rég óta lappangó személyes konfliktusom is egy két emberkével. Hiába jeleztem az offik felé hogy gondom van, megoldani nem sikerült - sem a személyeset, sem a guild gondjait, így úgy érzem tovább kell lépnem.
Nem szeretnék rosszat mondani az előző guildemről, jót pedig jelenleg nem tudok.
Arathor szerveren nincs olyan guild, ahol értelmesen lehetne progresselni, a másik 25ös magyar guilddel sem vagyok sokkal előrébb (+1hc boss), általános tapasztalat, hogy butul el a játék, a legtöbb helyen bebetonozott randomödönkék játszanak. Így elkezdtem olyan guildeket nézni más szervereken is, ahol teljesítmény alapú raidelés van, és nem puszira adják a raidspotot (mondja ezt egy nő, lol).

Szakmák: Tailor/ Alchemy
A Tailor bármelyik casternek a legjobb prof sztem a back enchant miatt, az alchemy pedig ugyanúgy megadja a +80 intet mint bármelyik másik, a négy órás flaska meg raiden jó barát.

Felszerelés: mail, de Sára arathor az armoryn

Részletes HLI tapasztalat:
2005 óta játszom kisebb nagyobb szünetekkel főleg az Arathor szerveren, kb 2006 óta aktívan raidelek is.
Vanillában hunterrel kezdtem játszani (mindenki hunterrel kezdett), és raidelni is, aztán egyre jobban éreztem, hogy én papot szeretnék, így fel is szinteztem egyet relative gyorsan.
Sárával unalomig végigraideltem vanillát, 15-20-25-40 fős raideken egyaránt a Death Wish nevű guildben játszottam, twinekig jutottunk anno aq 40ben, és bepislantottunk a t3as naxxba is - sokkal kevesebb sikerrel.
BCben rerolloltam resto sámánra, mivel hiány volt alli oldalon a sámán, főleg olyan aki még healelni is szeretett, így nem volt nehéz rávenni a váltásra. Sámán healerrel BCben öltem mindent, bár brutallust és a többieket csak a nagy nerfbunkó után.
LK: Jaj itt az elején már nagyon untam a chainheal csodáit, de csak Ulduar elején sikerült újra visszasírnom magam a priestemre. Amikor kijött az Aion a Death wish vezetősége lelépett, én pedig a progress orinetált Deep Fusionbe nyertem felvételt. Nagyon jól haladtunk szinte mindennel 25ös és 10es raideken is, erőskezű korrekt vezetés volt, nagyon jól éreztem ott magam, priest mellett resto druiddal is komolyan raideltem hc 10esekben - de a RL közbeszólt, és nem wowoztam egy jó darabig.
LK hcra tértem vissza a Rise Legacyba Sárával. Catát itt kezdtem először újra sámánnal (nem tudom mit eszek rajta ennyire), majd a HC t11es tieren újra pappal. Armory többet mond ezekről nektek.

85-as Altjaid (Név,szerver):
Te jó ég mind?
Arathoron: Mihra, Nirien, Jady, Clyta, Tessia, Tirell, Lunda, Zufa - utóbbi három bankos.
Ragnaroson van egy cukor BE palám Loanda, meg két friss kari Tejcsi és Yda. A ragnaros vanilla óta a "mindenki hagyjon békén szerverem", nem nagyon geareltem itt a karikat, elég nekem egy karit gearelni, de az altozás kikapcsol.

Referencia:
Őszintén fogalmam sincs, hogy aktívan játszik e még itt valaki aki az Arathorról jött anno és ismer engem. A Rise Legacyban hogy kaptok e objektív véleményt szintén nem tudom, mert most első számú közellenség vagyok a kis haverommal együtt, hogy cserben hagytuk a guildet. Sajnos olyan szinten közellenség, hogy még a WoL logokat is titkosították amiken raideltem. Az offik akiket meg lehet azért kérdezni a következők: Fionn, Windreaper, Wenail, Annedarielle, Szovie, Lazul - már ha elkaptok bárkit online.

IRL Magadról:

Életkor: lassan négy éve 28 - igen, borzasztóan hiú
Foglalkozás: kulturális antropológus - igen, bölcsész
Nem: nő
Név: Ildikó
Internetkapcsolat (Mbit/szolgáltató): 14 Mbps/Digi
Hardware: cpu,ram,vga: passz, jóindulatú férfiak tartják rendben a gépemet, nem szokott gond lenni vele 25ös raiden.

Követelmények:

- Linkelj egy/több 25-ös RAID combat közbeni screenshotot a saját UI-ról.
mail
Az addonok amiket jelenleg használok:
BigWigs, Chatter, Clique, Decursive, Grid2, MSBT, ORA3, powa, recount, RSA, ELV UI, valamint DBM, de csak egyik megy raiden, személyesen BWet jobban bírom, de néha jobb a dbm, így azt is frissítem.
Healelni Grid2vel és Cliquevel szoktam, meg van még néhány mouseover macrom pár keybinden. Szeretem ha be van osztva a heal, szeretem ha tudom mi a dolgom, és azt teljesíteni tudom. Szeretem ha e mellé még jó hpst is tudok produkálni, de nem fakadok sírva akkor sem, ha ez nem megoldható az én feladatomhoz.

- Linkelj WWS/WoL/WmO-t (Screenshot NEM elég!) a legutolsó 25-ös raidjeidről (lehetőleg többet is)
mail
Csak ez a kettő maradt, mint említettem titkosítva lettek a logok visszamenőleg két hónapra kb, nem tudom ezek hogy úszták meg.

Néhány kérdés:

- Mennyit tudsz hetente/naponta játszani?
Tudom vállalni mind az öt raidet, ha jól érzem magam egy guildben szoktam is.

- Mennyit szoktál Online lenni(nem csak a wowban): Hétköznap/hétvége (-tól-ig)
hétköznap du kettőtől amíg tudok valami értelmeset kezdeni magammal, hétvégén kb ugyanez, kivéve ha halaszthatatlan kocsmaprogramom van.

- A bejelentkezett raidre nem érsz haza időben, mit teszel?
Semmit, én hazaérek. Ha nem jövök előtte egy nappal szólok.

- Mik a céljaid a wowban, és mik a jövőbeli elképzeléseid a wow-on belül:
Kellemes társaságban elütni az időt esténként, nem izzadtságszagú raideken, ahol nincs csere ember, és ugyanabból a randomödönkéből kell kiverni a bosskillt minden este aki a raid végén is ugyanabba a dologba hullik el, mint az elején. A gond az, hogy túl komolyan veszem a raidelést (mások szerint), és elvárnám, hogy a többiek is így tegyenek. Na ez nem jött össze mostanában. Ha itt hasonló szemléletű emberek játszanak, akkor jól fogom magam érezni.
Hogy meddig tervezem hogy wowozni fogok? Passz, én már többször elhittem, hogy abba tudom hagyni a wowot, aztán mégis mindig visszataláltam.

-Képes vagy-e a progress érdekében az IRL és egyéb dolgaidat a háttérbe szorítani és aktívan itt lenni a raideken?
Hát, van amikor igen - ha a raid este van, és nem délelőtt 9től akkor igen persze, de nem állítanám, hogy két hétig csak a gép előtt ülök és raidelek hajnaltól orrvérzésig, csak mert kijött egy új tier. Mondjuk ha tetszik a guild meg a csapat akkor motivált vagyok ilyen raidekre is, altos bohóckodásra is, és akkor tolom mint cigány a lopott biciklit.

- Van e egyéb hobbid vagy fix elfoglaltságod amit bizonyos fix időpontokat/időszakokat érintenek: nincs

- Hogyan érsz rá általában a nyári időszakban? pont ahogy télen, csak több a kocsma

- Miért minket választottál?
Realtive kevés jó játékos játszik nem progress orientált guildben, akikkel élvezetes lehet a raidelés 25 fősben. Én szeretnék olyan guildben játszani, ahol inspiráló emberek vannak körülöttem, és nem azért kell jónak lenni, mert szükség van korrigálásra. Ti is ilyen lehetőség vagytok számomra. Szeretnék tanulni, fejlődni, és még jobb lenni a papommal. Bár kicsit frusztrál, hogy ti ilyen mocsok jók vagytok, az én szerény 3 hc killem ... hát sehol sem vagyok.
Bevallom hallottam rólatok jót is rosszat is eleget, de ez így volt anno a DFel is Arathoron, ahol én jól éreztem magam, úgyhogy nem minden a pletyka. Egyenlőre nézelődöm és keresek egy olyan guildet, ahol szükség lehet rám, és nekem is tetszik a dolog.
Viszont fontos elmondanom még itt, hogy nem szeretnék olyan guildben játszani, ahol azt gondolják általánosságban, hogy egy nő nem tud rendesen wowozni, főleg nem urambocsá raidelni, és minden nő egy veszélyforrás, hiszen az ördög prádát visel, mint tudjuk. Bocs, sok a rossz tapasztalat.


Köszönöm a figyelmet, üdvözlet
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
gwelicanHozzászólások száma : 32
Join date : 2010. Apr. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Healer priest (Accepted)   2011-10-14, 19:25

Nice Apply Sára, gogo!

Hilation
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lonertee

Lonertee

Hozzászólások száma : 39
Join date : 2009. Jul. 16.
Age : 29

TémanyitásTárgy: Re: Healer priest (Accepted)   2011-10-14, 20:06

gwelican írta:
Nice Apply Sára, gogo!

Hilation

Approved by PKR (aka Pocakos Kopaszodó Rendszergazda)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fid

Fid

Hozzászólások száma : 3
Join date : 2010. Aug. 30.

TémanyitásTárgy: Re: Healer priest (Accepted)   2011-10-14, 23:00

Én is epprúvolom.
Edit: Ja izé, igen én ismerlek a DF-ből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Whitman

Whitman

Hozzászólások száma : 34
Join date : 2009. Jun. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Healer priest (Accepted)   2011-10-15, 12:53

Hello, levelet nem kaptunk, küld el pls újra gameisnot@gmail.com
+ egy TS-es beszélgetés jó lenne valamikor, akár ma is
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shosana

Shosana

Hozzászólások száma : 2
Join date : 2011. Oct. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Healer priest (Accepted)   2011-10-15, 13:36

Elküldtem újra a levelet, remélem most átér. Ts részemről rendben van most is, rád írok online a címért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
MazoHozzászólások száma : 2
Join date : 2011. Jul. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Healer priest (Accepted)   2011-10-15, 15:46

lemaradt a facebook profilod,majd elkérem online

edit: Whiti azért nem kéri mert a fiukat szereti(kis) és(nagy)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fid

Fid

Hozzászólások száma : 3
Join date : 2010. Aug. 30.

TémanyitásTárgy: Re: Healer priest (Accepted)   2011-10-15, 17:26

Shosana írta:
Én szeretnék olyan guildben játszani, ahol inspiráló emberek vannak körülöttem

Na, akkor erről ennyit:D
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Whitman

Whitman

Hozzászólások száma : 34
Join date : 2009. Jun. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Healer priest (Accepted)   2011-10-15, 21:19

Accepted, GL nálunk!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Healer priest (Accepted)   

Vissza az elejére Go down
 
Healer priest (Accepted)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Coming Home :: Publikus :: Tagfelvétel-
Ugrás: