Coming Home - World of Warcraft guild - Ragnaros - EU - Horde
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Balance Druid (Declined)

Go down 
SzerzőÜzenet
ZyxHozzászólások száma : 1
Join date : 2011. Oct. 15.

TémanyitásTárgy: Balance Druid (Declined)   2011-10-16, 07:29

Sziasztok! Szeretnék jelentkezni a Game is not Over-be!A karakterem neve Azyel, aki kb két hete afk álláspontban lesi gyanútlan prédáját SW törpe negyedében. /played parancsra 192 nap, 10 és fél óra az össz játékidőm vele, 85-ön ez 67 nap, 8 és fél óra.

IRL Ákos a nevem, 25 éves vagyok és imádok raidelni.

A karakter Night Elf Balance Druida, akivel kb 3 és fél - 4 éve kezdtem kockulni. Azért nem tudom pontosan, mert akkor még egyetemre jártam, és csak hétvégente volt időm WoW-ozni, de az fix, hogy valahol a BC közepe táján kezdtem el játszani. Vanilla kimaradt az életemből. A karakter az öcsém accountján lett kreálva, aztán Cata kijövetelekor lett saját accountra traszferelve. Tört szerveren nem játszottam és a karaktert én szinteztem fel, nem vásároltam. (egyik karakteremet sem)

Eredetileg Feral-on fejlődtem, és raideken tank feladatkört láttam el Main Specen. Off talenten próbálkoztam feral dd-vel, de nem tetszett, úgyhogy ha volt rá lehetőség boomkinkodtam (nem túl sokat - tank spotról nehezen menekül el az ember :-D ). Cata óta vagyok Moonkin - picit feralkodtam eleinte, de továbbra is a boomkin tetszik jobban - és ügyesebb is vagyok vele. Mivel a moonkin gear - pár cuccot leszámítva - gyakorlatilag ugyanaz, mint a resto, ezért volt, hogy befogtak 1-2 raiden healelni is, de eléggé görbült tőle a szám és nem felfele. Tankolni utóbbi időben csak 10-esben tankoltam, amúgy jó fél éve nem.

Amivel hozzátok jeletkeznék az

Balance MS >>> bármi offspec - amire nagyobb szükség van

Az alábbi guildekben játszottam:

BC

- Wrath of Hungary - Quel'thalas. 60-70 között joinoltam valamikor, mivel szerettem volna raidelni. Magyar guild volt akkoriban, de nem nagyon voltunk meg raidre eleinte, csak 10-esre, később lettünk csak meg 25-en, de WotLK kijövetelére egyre több ember szeretett volna raidelni, ezért egy új guildet alapítottunk.

WotLK

- Endless -> a WoH-ból alakult nemzetközi guild, a mag magyarok, akik 25-ben szerettek volna raidelni. Eleinte jól progresseltünk, de sose volt egy top guild, ICC kijövetele után 2-3 hónapra szünt meg üzemelni a tömeges kilépések miatt. Nem léptem ki a druidával, hanem kipróbáltam egy másik class-szal hc raidelni.

- Dragons, QT - nemzetközi guild, ahova a warlockommal jelentkeztem ICC végén (Halion volt az aktuális progress). Erős guild volt, nagyon tetszett nekem, én is tetszettem nekik, de nyelvi nehézségek miatt kiléptem pár hónap múlva. Ez alatt azt értem, hogy nem értettem, mit mondanak raid alatt, nem tudtam nevetni a vicceken (főleg mivel nem fogtam föl miről is van szó) és ez annyira megölte a játékélményemet, hogy inkább otthagytam őket.

Itt jött pár hónap, amikor a Druiddal még az Endlessben toltuk a 10-es hc progresst, de az is egyre gyengült, majd transzfereltem.

Cataclysm

- Rise Legacy, Arathor - Magyar semi-hc guild, itt tanultam meg igazán raidelni a 25ös hc kontentben. Nagyon szerettem a t11-et, *viszonylag jó progresst is toltunk. t12 viszont nagyon silányra sikerült, nerfek előtt normál bossok mentek csak le (úgy ahogy), hc-hoz kb hozzá se szagoltunk. Elég sok oka van, hogy miért történik mindez - haldoklik a wow, globális felmelegedés, földrengés és társaik - de mivel alapvetően szerettem ezt a guildet, és csak az utóbbi 1-2 hónapban lett elegem az itteni helyzetből, ezért nem szeretnék mélyebben belemenni. Elég jó képességűnek tartom magam és úgy érzem annál jóval többet teljesítek , mint hogy normál bossokon tengjünk-lengjünk, nerfelt hc-ról meg úgy pattanjunk vissza mint a gumilabda. Elsősorban ebből lett elegem, ezért léptem ki két hete.Szakmáim jelenleg a tailor és az alchemy. Az utóbbi világ életemben a szakmám volt, egyrészt mivel lusta disznó vagyok és nagyon pöpec az emelt időtartamú flaska, másrészt ugyanolyan jó buffot ad, mint bármelyik másik szakma. Az előbbi helyett régen herbalista voltam, és ugyan a lifeblood mostanában egész jó kis bonust ad, figyelembe véve milyen jó a haste a balance druidnak, de mégiscsak a tailor a BiS caster prof., úgyhogy ezt vettem föl.

Secondary profok is föl vannak húzva mind, hátha kell valamikor. ( ki tudja mikor raknak be valami főzős napit, pl. pucolj krumplit Deathwing hátán )

Armory link -

Kevés bosst öltünk hc-ban ezért a gearem főleg normál, de azért némi hc geart is sikerült összeszedni a kevés killből ami volt. Reforge, gemelés többnyire adja magát, ahol nem, ott rawr-t és askmrrobotot szoktam nézni, mit javasol. Pár itemcserénként egy simc-t is lefuttatok, hogy tudjam mit illene Balerocon tolni. Boomkinnel játszani elsősorban elitistjerks rovatokból és sok sok raid tapasztalataiból tanultam meg. Továbbá nagy segítségemre vannak a Vodkás L2R videók - ezekből szoktam fölkészülni raid bossokra.Raid tapasztalat – részletes edition:

BC – kara,ZA runok eleinte, amikor még kevesen voltunk,

Idővel meglett a 25 ember, maggi,gruul nem volt addigra túl nagy kihivás, nerf előtt ssc-t és tk-t sikerült behúzni, nerf után bt-n és hyjalon progresseltünk utolsó bossok környékén mikor kijött az új kontent.

WotLK – eleinte 25-ösben progresseltünk, Naxx, Sartha, Maly lement.

Ulduar idején jöttek be ugye a hard módok, amiket 25-ösben egyáltalán nem tudtunk teljesíteni, oda olyan kevesek voltunk, mint sünin a dauer. Ehhez képest 10-es hcban sokat tudtunk behúzni, tán mimironig jutottunk abban a tierben, yoggi csak később ment.

TotC alatt 25-ben normált öltük végig, hc csúnya pofon volt, 10es csapatban viszont 25 wipe-on belüli hard mód volt abban a tierben a legszebb eredményünk.

ICC- idején bomlott föl a guild, illetve annyira kevesen lettünk, hogy gyakorlatilag nem tudtunk raidelni eleinte 25-ösben, majd később 10-esben sem. Ekkor volt a váltásom, Warlock-kal a Dragonsba, ahol elég jól toltuk a progresst, kb LK-n kívül minden feküdt 25hc-ban, de az említett nyelvi nehézségek miatt Halion idején kiléptem. Még 10es hc ICC-re visszanéztem a régi haverokkal és 11/12 hc-t behúztuk pár nosztalgia run alkalmával.

Cata – Ekkora már a Rise Legacy tagja voltam, T11 még egész jól sikerült

Normálban minden bosst megfektettünk,

Hc progress – BoT – Halfus, Valiona&Theralion

BWD – Magmaw, Maloriak, Atramedes, Chimaeron

TotFW – Conclave

Azóta egy-két egygombos mage berzenkedése miatt visszanéztünk egy hc csokira, mert ugye übertrinket kéne sinestrából mindegyiknek, de ölni nem öltük meg.

T12 normál bossok mentek le

Hc-ban nerf előtt ugyan shannox lement egyszer, de farm szinten csak nerf után ment shannox meg rhyo, és mielőtt kiléptem volna egyszer öltük alyzkát is.No lássuk az altokat –

BC-ben csak egy druidot meg egy maget huztam 70-re,

WotLK – Druid, Mage, Lock, Dk, Pala, Sámán lett 80-as

Cata - Béke - Healer Paladin

Ami említésre méltó, többit egyáltalán nem geareltem, főleg professiönök miatt húztam föl :

Vexorian - dps/tank warrior;
Trixien - warlock
Stygia - hunter

Ezen felül fölhúztam újra egy dk-t és egy papot is, amiket töröltem pár hete mikor elhatároztam, hogy nem játszom tovább arathoron.Referenciával kapcsolatban megadok egy másik lelkes jelentkezőt – Sárát, aki szintén kilépett velem együtt a guildből, de ő biztos elfogult. A Rise-ban nyugodtan megkérdezhettek bárkit, de akit szerintem érdemes – Szovie, Főnixtoll – szintén caster dps-ek.

25-ös bossfight közbeni UI-m nincs, mivel a legritkább esetben foglalkoztam screenshotolással raid közben, amióta kiléptem, meg nem volt 25ös raidem, úgyhogy egy trash-ről tudok képet küldeni, meg egy bh25-ről ami raid is meg nem is.25ös WoL-t sajnos utóbbi raidekről nem tudok linkelni, ugyanis az egyik officer titkosította az összes logot amin én, vagy Sára szerepeltünk, amit sikerült találnom azok régebbi logok:


Elnézéseteket kérem, de a frissebb logokhoz már nem férek hozzá, az említett bosszú hadjárat miatt.Gépem - Intel Core i5-2400

4GB DDR3 RAM,

AMD Radeon HD 6950 1GB Dx11 VGA

Internet – 5Mbit T-offlineTovábbi válaszaimhoz a kérdést az apply sablonból idézném:- Mennyit tudsz hetente/naponta játszani? Progress esetén heti 5 nap raidelünk H,K,SZ,CS,V. Raidjeink 19:05-23:15-ig tartanak

- Amióta Rise-ban vagyok (kb 8-9 hónapja) 98-100% között volt az attendace-om, úgy, hogy fixen heti 5 raidünk van (mivel mindig volt min progresselni, sosem volt hivatalos farm időszak). Ezért merem állítani ezután sem jelent gondot a heti 5 raid tartása.- Mennyit szoktál Online lenni(nem csak a wowban): Hétköznap/hétvége (-tól-ig)

- Hétköznap hetfőn és szerdán délután dolgozom, ezért 6-7 körül érek haza. Többi napokon egész délután ráérek, ha van miért, akkor be is logolok, ha mást nem altozgatni. Hétvégén is ráérek, ha van progress. A maximum nekem 11-éjfél, utána már olyan vagyok, mint a mosott szar, és ha másnap föl kell kelni melózni, akkor túlórázni sajna nem igazán tudok.- A bejelentkezett raidre nem érsz haza időben, mit teszel?

- Eddig ilyen még nem fordult elő. Valószínüleg sikoltozva elbújnék az asztal alá a konyhában és az arcomat kaparnám. Egyébként ha bármi elfoglaltságom van, azt jelzem minimum egy nappal előtte. Ha hosszabb távra megyek el, azt még hamarabb.- Mik a céljaid a wowban, és mik a jövőbeli elképzeléseid a wow-on belül (mennyi időre tervezed pályafutásod)?

- Nem tudom lesz-e új kontent ezután, vagy megpróbálják a wow-os társadalmat átültetni Dio3-ba, de ha lesz új kontent, akkor maradok. Ki fogom próbálni a diablot, de raidre (amig lesz) jövök. Hosszú távra szeretnék tervezni.- Képes vagy-e a progress érdekében az IRL és egyéb dolgaidat a háttérbe szorítani és aktívan itt lenni a raideken? (pl új contetnél,progress időszak)

- Nem fogok a munkahelyemről hazajönni, ha épp délután 3-tól lenne raid. Ha délelőttös vagyok, akkor meg úgyis vagy online vagyok, vagy ts-en afkolok és elérhető leszek. Hétvégén persze ráérek, ha akkor is progresselünk az nekem teljesen belefér, sőt!- Van e egyéb hobbid vagy fix elfoglaltságod amit bizonyos fix időpontokat/időszakokat érintenek (pl. „ősszel szüretelés miatt nem szoktam 2hétig játszani”)

- Néha (kb évente egyszer) elmegyünk apámmal snowboardozni egy hétre, olyankor nem vagyok. Mint írtam, ha ilyesmi előfordul, előre jelzem.- Hogyan érsz rá általában a nyári időszakban?

- Dolgozom, ezért ugyanúgy mint bármikor máskor. Ha szabadságot veszek ki, akkor egész nap.- Miért minket választottál?

- Elsősorban azért, mert 25ös hc progress-ben szeretnék játszani magyar társasággal. Manapság ez egyre inkább kiveszőfélben van a játékból. Legtöbben tovább állnak és a könnyebben kivitelezhető 10-es raid felé orientálódnak. Én főleg a 25ös raidekben gondolozom, mivel tagadhatatlanul sokkal nagyobb élmény. A másik ok, hogy játszott itt egy játékos, Mogyorósi Máté. Nálunk QT-n Mogyi nevű warriorral volt, de nálatok sámán healrerrel, csak nem tudom a nevét. Ő ajánlott titeket, még régebben; Ha esetleg valaki még ismeri, kérdezzetek rá „Zyx” re, tudni fogja ki vagyok.


U.i.: e-mailben is elment az apply a linkekkel együtt, amik itt hiányoznak a megfelelő részről.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Magicmuszu
Admin
Magicmuszu

Hozzászólások száma : 235
Join date : 2009. Jun. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: Balance Druid (Declined)   2011-10-27, 20:15

Az emailben leírtak alapján Declined. Gl a továbbiakban.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Balance Druid (Declined)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Coming Home :: Publikus :: Tagfelvétel-
Ugrás: