Coming Home - World of Warcraft guild - Ragnaros - EU - Horde
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 (X-Realm) Megapull - Hunter (Declined)

Go down 
SzerzőÜzenet
megapull

megapull

Hozzászólások száma : 2
Join date : 2012. Aug. 28.
Age : 27
Tartózkodási hely : Alfa

TémanyitásTárgy: (X-Realm) Megapull - Hunter (Declined)   2012-08-28, 15:50

Lett volna pár link meg url kód a szövegben, de nem engedi kirakosgatni őket 7 napig, szóval kiszedtem az összes url kódot. Ha valaki ad jogot akkor gyorsan berakom mindet (el van mentve az egész, szóval nem áll semmiből), hogy ne kelljen másolgatni.


Ingame:

Név: Megapull

Faj/Kaszt/mainspec: Ork/Hunter/Survival (4.3ban még). Mivel nem csak transzferelnem kellene, hanem frakciót váltanom is, ezért még filózok a fajon. A logikus választás a worgen lenne, viszont szegények igen undorítóak, ezért még meggondolom. A racial különbség miatti DPS veszteséget mindig figyelembe vettem, viszont sose raktam volna át a karakteremet pl. trollra, amikor a guildemben mindenki ezt tette. (Megjegyzem, olyankor se értek utol soha)

Offspec: Nagy kedvencem a BM talent, az eddigi bétaszerveres tesztek alapján több, mint működőképes spec lesz Pandában. DPS-t még nem tudtam tesztelni, lévén az addonok nem szuperáltak (akkor még), de elvileg már az új talenttel is az lesz a top DPS talent hunternek.

Saját vagy vásárolt karakter: Saját karakter, 2006 végén csináltam, habár akkor még más névvel.

Played:(85-on és összesen külön) 175 nap total, 55 nap 85-ön.

Előző guild/guildek:
Kezdem az ősködtől, ahonnan még emlékszem (Bloodscalp, ugye):

Metamorphosis: BC-ben raideltem velük 10est, viszont az officerek valami összetűzésbe keveredtek, és a guild nagy része átment a Vexillumba.

Vexillum: Karazhant farmoltam velük, viszont a feloszlás határán kiléptem, és átmentem az Unknown Entitybe.

Unknown Entity: Velük tanultam meg kb. a 25ös raidek alapjait, nagyrészt a TK trashwipeok által. Void Reaver farm, próbák SSCben, ilyesmi.

Obsessed Souls + Theocracy: Ez volt eddig a legjobb guild, amiben voltam (Nem a progress szempontjából). ZA Clear, TK clear, SSC progress. A nyári időszak viszont másfél év után kivégezte a guildet, ketten-hárman a régi tagok közül leléptek az Ensidiába, engem meg pont akkor hívtak meg a Conflictba, ezért az utolsók közt én is kiléptem.

Conflict: Ulduar közepe táján jöttem ide, eleinte Metallo még ott volt, mint Hunter CL (ARP theorycraft?), de aztán az erős konkurencia miatt átmenekült az Infectionba Very Happy. Később én lettem a hunter CL, raideket szerveztem, durván szűrtem a hunter applykat amíg a guild meg nem szűnt (Ez t9 közepe táján történt).

Evil Eye/Perish: Itt raidelek azóta is, a horda oldal egyetlen kompetitív 25 fős guildje (volt), a társaság is jó (volt?), azonban a GM (Zuluhed) a legutóbbi raiden bejelentette, hogy nem kíván raidelni pandában. Ez fura oknak tűnhet a lelépésre, viszont általában ha nem jött fel a GM raidelni, akkor egy káosz volt a raid, ha egyáltalán volt. Ezt talán tanúsítani tudja Nikae, aki officer volt, mielőtt átment a Ragnára.

Szakmák:
Kezdés óta ezek a szakmáim.

Engineering: Az arany középút. PvEhez, PvPhez, mindenhez király. Enchant, fegyver, mount, extrák, kütyük, stb.

Alchemy: Eredetileg a csóróságom miatt húztam fel, mert nem akartam pénzt kiadni flaskára, potira. Ezt még erősítette, amikor hozzájött a dupla flaskabuff időtartam. Ez a prof is hasznos minden színtéren, plusz egy guildben jól szokott jönni a proc a masterykből. Flask Master voltam, aztán áttettem magam Transmute masteryre amikor rövid idő alatt sok goldot kellett összeszedni, de valószínűleg Potion masteryre teszem vissza a raidelés miatt.

Felszerelés: eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/Megapull/advanced
Patch határán vagyunk, így eléggé ugrabugrálni fog a reforgem valószínűleg.

Enchantokról annyit, hogy vállas enchantból a kisebbik van fenn, mert nem Deepholmban fejlődtem, amikor meg nekiálltam volna, akkor meg már nem lehetett kb lemenni HC groupba. Elég idegesítő ezzel kínlódni most, meg amúgy sem szoktam efféle igénytelenségre adni a fejem. Egyszóval most ezzel töltöm ki a felesleges időmet...

4.3: Reforgenál törekedtem megtartani a mastery és a haste közti balanszt, a mastery nagy részét meghagyva tudom ebben a gearben a lehető legnagyobb DPSt elérni. Gemelés elég egyértelmű, glypheknél szintén nincs valami nagy variálási lehetőség.

5.0.4: Kell ugye majd 7.5% hit meg exp, azaz 769 rating. Erre fogok majd átállni. Glyphek és talentek még inkább leegyszerűsödnek, kb a Marked for Death lesz az egyetlen glyph, ami szituációtól függően változtathat valamit a DPSemen (Mínusz egy-két GCD). Talentek között is egyértelmű ami PvE-re a legjobb lesz (Crouching -> Silence -> Iron Hawk/SB -> Fervor -> Varjak).

Részletes HLI tapasztalat:

PreBC: AQ40, Naxxramas és AQ20 végén kívül minden feküdt, ezeket elég összevissza öltem, warriorral illetve hunterrel (Megapullal is, mivel BC közepéig nem vettem meg a kiegészítőt. Tudom, nem ugyanaz, de hát mit lehet tenni... Valakinek szervezni kellett a 60-as raideket is...). Persze aztán overgearben lement a többi is.

BC: TK-ban, SSC-ben és Hyjalban az endbossok kivételével minden feküdt progress időszakban még, plusz ami ezek alatt volt nehézségben, az farmon volt (Karazhan, ZA, stb).

WotLK:
Progress időszakban:

 • Naxx25/10 clear
 • OS25+3D clear
 • U10/25 az utolsó 2 illetve 3 boss kivételével
 • Malygos 10/25 clear
 • 1 wipeos Toc25 HC (így csak Mad Skill)
 • ICC25HC 11/12kábé 5-600 Lich King wipe (Ezért alakult át ideiglenesen a guild Very Happy)
 • ICC glory achievement

Ezeken felül endgameben/overgearben az összes maradék bosst/instát kitakarítottam.

Cataclysm:
Csak 25 fős raideket toltunk, progress időszakban ezeket takarítottam:

 • BWD 25 HC: 5/6
 • BoT 25 HC: 2/5 (Úgy emlékszem, hogy Council is lement, lehet hogy másik karival mentem, ki tudja.)
 • TFW 25 HC: 1/2
 • FL 25 HC: 6/7
 • DS 25 HC: Clear, Deathwinget még sikerült a döntő nerf előtt megölni (Második/harmadik, amelyik után hirtelen mindenki megölte).


85-as Altjaid (Név,szerver):

Bloodscalp

 • Maedwe, Tauren Druid
 • Megaburst, Tauren Shaman
 • Hallenbeck, Ork Rogue
 • Mégapull, Dwarf Hunter
 • Vöff, Tauren Warrior
 • Rhökk, Tauren Priest
 • Owapowa, Troll Mage
 • Imbaleetpro, Undead Warlock
 • Epixepixepix, Tauren DK


Rendkívüli értelemmel bíró nevek, tudom Very Happy Valamelyiket áthozom majd a Ragnára, ha a hunterem odakerül. (Rogue/Shaman/Druid/Warri közül valamelyiket valószínűleg, mivel ezekkel tudok normálisan játszani.)

Referencia: Először csak Nikaet akartam írni, akivel együtt raideltem majdnem két évig az Evil Eyeban. Később, amikor nézegettem a huntereiteket, láttam Metallot, így tippre ugyanaz a Metallo akire én gondolok és aki a BSen volt a class leaderem. Nem hiszem, hogy én mást állítanék magamról, mint amit ők énrólam Smile

IRL Magadról:

Életkor: 21
Foglalkozás: Egyelőre az ELTE-n vagyok anglisztika szakon.
Nem: Férfi
Név (opcionális): Mátyás

Internetkapcsolat:
Itthon: Invitel, 500kb/s le
Budapesten: UPC, 2MB/s le

Hardware:
CPU: E5200, 2.5 GHz
VGA: GeForce 9600GT, 1 GB RAM
RAM: 4GB DDR2
Nem nagy durranás, de vigyázok is rá, értek is hozzá, nincs vele gond.

Követelmények:

- Linkelj egy/több 25-ös RAID combat közbeni screenshotot a saját UI-ról.

i.imgur.com/LyVhu.jpg Ragnaros készül ötszázadszorra is elpusztítani a raidet.
emeraldsanctuary.wordpress.com/2012/03/13/my-user-interface - Itt az UI-m kicsit részletesebben]

- Linkelj WWS/WoL/WmO-t (Screenshot NEM elég!) a legutolsó 25-ös raidjeidről (lehetőleg többet is)

Félve linkelem ezeket, a végére kicsit befásult a guild:
worldoflogs.com/guilds/97841/- az összes raidünk (Elég sok eltűnt ahogy nézegetem most)
worldoflogs.com/reports/rt-7rorb2j4jjl7jn4x/analyze/dd/source/?s=10077&e=10907 Random madness kill a sokadik nerf után
worldoflogs.com/reports/rt-6ixvw6bxt4a9s632/analyze/dd/source/?s=5583&e=6329 valami régi Alysrazor HC kill

Néhány kérdés:

- Mennyit tudsz hetente/naponta játszani?

Elég ingadozó, de heti 3-5 raiden ott tudok lenni. Progress esetén természetesen amikor tudok, ott vagyok. Ha nem jön közbe semmi, akkor mind az öt raiden ott tudok lenni, ha kell. MoPra nagyon rá fogok feküdni, cél a realm first 85, a bosskillekről nem is beszélve.

- Mennyit szoktál Online lenni(nem csak a wowban):
Amint hazaérek (Kora délután), ha mást nem, hát ventrilon/TSen afkolok, esetleg ingame, szóval elérhető vagyok a nap legnagyobb részében (általában még hajnali 1-2 körül is).

- A bejelentkezett raidre nem érsz haza időben, mit teszel?
Alapszabály nálam, hogy ilyen nincs. Egyszer-kétszer előfordult, ilyenkor felhívtam egy ismerősömet, hogy logoljon be és szóljon, vagy álljon be helyettem trasht pusztítani, ha csak annyi idő kellett.

- Mik a céljaid a wowban, és mik a jövőbeli elképzeléseid a wow-on belül (mennyi időre tervezed pályafutásod)?
Amíg lesz wow, addig cél a raidek takarítása időben, és a lowbiek agyongankelése Duskwoodban...izé, Crossroadson, valamint az ehhez elengedhetetlen jó társaság megtartása.

- Képes vagy-e a progress érdekében az IRL és egyéb dolgaidat a háttérbe szorítani és aktívan itt lenni a raideken?
Általában igen, de ha valami komolyabb dolog jön közbe, azt legalább egy héttel előre szoktam jelezni progress időszakban. Új content kijövetelekor pedig külön élmény, hogy az adott bossokat a lehető leghamarabb zúzhassam be, egyszóval ez nem okozott soha problémát.

- Van e egyéb hobbid vagy fix elfoglaltságod amit bizonyos fix időpontokat/időszakokat érintenek?
Általában minden elfoglaltságom random alakul ki, nem szoktak előre kötött/tervezett programjaim lenni. Télen el szoktam menni pár napra snowbladezni, meg otthon nyúzom a villanygitárt, kb. ennyi Very Happy

- Hogyan érsz rá általában a nyári időszakban?
Ahogy azt korábban írtam, volt már guildem ami a nyári időszak miatt oszlott fel, ráadásul az volt a legjobb guildek egyike, ahol valaha is jártam. Mindig is piszkosul utáltam a nyarat a játék szempontjából, mert nehéz olyankor bármi olyat kezdeni, amihez több mint egy ember kell. Nyáron raid időben általában mindig elérhető vagyok, kivéve ha valahova elutazom nyaralni relatíve hosszabb időre (általában 3-4 napokra, augusztus közepe táján/vége fele, előtte kb semmi). Ezt viszont mindig előre jelzem.

- Miért minket választottál?
Régebben az volt a felfogásom, hogy magyar guildet soha, ezért nem is nagyon játszottam hazai pályán eleinte. Később viszont egy-két jó hangulatú guild megváltoztatta ezt a képet. Most, hogy kvázi megszűnik a guildem, a legjobbakkal szeretnék raidelni. Az már csak hab a tortán, hogy pár ismerőssel is újra együtt raidelhetek majd, ha felvesznek.

Bónusz wall of text:

Lehet, hogy nem lesz olyan hosszú, mert még nem nagyon jutnak eszembe azok a dolgok, amiket összeszedtem akkor, amikor elhatároztam, hogy ide jelentkezem.
Ehh, inkább mégse, Nikae majd nyilatkozik a fél tizenegykor benyögött fárasztó baromságaimról, ha akar.

Annyit még, hogy ha érdekel valakit, lassan másfél éve írok egy hunter blogot, legalábbis valami olyasmit. Jellemző módon a bejegyzések háromnegyedét hajnali 4 körül írom, amikor is rettentő engrish nyelvtudásom áttöri az agyam korlátait, és felszabadul. Na mindegy, ha kicsit többet akartok tudni a wowos pályafutásomról, akkor nézzetek be az emeraldsanctuary.wordpress.com oldalra Smile

Ha pedig nem raidelek, akkor valami ilyesmivel ütöm el az időt: youtube.com/watch?v=JDDL-PTcteI

UI: Tudom, hogy hunterekkel eléggé tele vagytok, viszont ha adtok egy esélyt, nekem az elég lesz, nem fogtok bennem csalódni. Úgy érzem, eleget játszottam a hunter kaszttal ahhoz, hogy minden apró csínját-bínját kitanuljam, és nem mellesleg élvezetből játszom vele. Ehhez adhat némi bizonyítékot a fentebb említett blog, és néhány eléggé részletekbe menő cikk, amit írtam oda.

Ja, és még annyi, hogy elérhető vagyok ingame a nap nagyobb részében (Bs oldal megapull, vagy Megapull#1880 diabloban)


A hozzászólást megapull összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2012-08-28, 16:46-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://emeraldsanctuary.wordpress.com
Arsares

Arsares

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2011. Feb. 11.
Age : 26
Tartózkodási hely : Debrecen

TémanyitásTárgy: Re: (X-Realm) Megapull - Hunter (Declined)   2012-08-29, 11:33

Nagyon-nagyon igényes jelentkezés! Ha Ts-en tudnánk beszélni valamikor az jó lenne, Arsy-t keresdd ingame, és adok adatokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
megapull

megapull

Hozzászólások száma : 2
Join date : 2012. Aug. 28.
Age : 27
Tartózkodási hely : Alfa

TémanyitásTárgy: Re: (X-Realm) Megapull - Hunter (Declined)   2012-08-29, 11:50

Talált a gépem még 8 giga letölteni valót, meg így tippre nemigen lesz szerver még egy pár órán át, szóval ha PM-ben elküldenéd, vagy esetleg adnál egy battle taget (vagy felveszel, megapull#1880), az nagyon jó lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://emeraldsanctuary.wordpress.com
Draconid

Draconid

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2009. Sep. 22.
Age : 40
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

TémanyitásTárgy: Re: (X-Realm) Megapull - Hunter (Declined)   2012-08-31, 14:45

Jó a blogod, abban a video-ban ott az első mp-ekben, szegény mage-et komolyan mondom, megsajnáltam Smile

+1 like a felvételedhez!

Ha dilemmázol még mindig a fajválasztáson, van pár tippem (sorrendbe rakva):
1. human - free pvp trinket, nameg pve-ben is sokszor jól jön az EMfH racial, továbbá +10% repu sem rossz dolog
2. night elf - shadowmeld. pve-ben, pvp-ben is hasznos, plusz szerintem nagyon jó a combat animja is az ne-nek.
3. törpe - stoneform se rossz, bár engem vhogy nem hoz lázba ez a race
4. worgen - vhogy sose csiptem az olyan race-eket, amik heveny hátgerinc ferdüléssel vannak megáldva Smile ha worgen, akkor female. a racial-juk nem rossz.
5. panda - hát ha átnevezed a karid TED-nek, akkor azt mondom, oké a kövér medve, de amúgy Very Happy (mondjuk a pvp racial-juk elég opé)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://cryel.uw.hu
Whitman

Whitman

Hozzászólások száma : 34
Join date : 2009. Jun. 18.

TémanyitásTárgy: Re: (X-Realm) Megapull - Hunter (Declined)   2012-09-08, 23:53

Sajnos hunter spotunk nincs, így a megbeszéltek alapján Declined.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: (X-Realm) Megapull - Hunter (Declined)   

Vissza az elejére Go down
 
(X-Realm) Megapull - Hunter (Declined)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Coming Home :: Publikus :: Tagfelvétel-
Ugrás: