Coming Home - World of Warcraft guild - Ragnaros - EU - Horde
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Lillam - Mage

Go down 
SzerzőÜzenet
LillamHozzászólások száma : 3
Join date : 2010. Aug. 28.

TémanyitásTárgy: Lillam - Mage   2010-08-28, 14:47

Apply
Ingame:
Név:
Lillam

Faj/Kaszt/mainspec: Human, Mage, Arcane

offspec: Fire, fight függő, mindkettőre van gearem, 25hc-ra fire lesz hosszú távon, eddig 10hcra meg 25 normálra az arcane jobban teljesített, de 25hc nagy részére a fire nagyobb overall damage-et produkál (jobban tartja a dps-t mozgás közben is) Most nagy valószínűséggel frost pvp build található itt nálam az armoryn, de ha felvételt nyerek az első raidre már fire offspeccel érkezek. A build pedig a standard cookie cutter.

Saját vagy vásárolt karakter: Saját

Played: Total: 120d 13h, 80on: 54d 16h

Előző guild/guildek: Illuminations, Power of Glory, Előtte a Ghostlands nevű szerveren játszottam a KAF nevű guildben. (részletesen lejjebb)

Miért lépsz/léptél ki onnan?: Kivétel nélkül feloszlottak a guildek :S

Szakmák: Enchanting/Tailor (Gyűrű +sp elég sokat számít egy magenek, Back: sp proc szintén jól tud jönni ha hozzá igazítja az ember a cd-ket és általában a fight elején proccol is együtt a trinketekkel.)

Felszerelés: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Lillam

Részletes HLI tapasztalat: Vanilla wow utolsó pár hónapjában egy szintén Treadstone nevű(mostani pala alt is ezen névre hallgat) mostmár nem létező feral druidával játszottam pár IRL baráttal indokolatlanul casual szinten, ezután kis szünet következett. BC elejét pár karakter kipróbálása után mage-el toltam már komolyabban. Bár ekkor még főleg a pvp oldalt erőltettem, de lejutottam a nagyobb raidekre is, Karazhantól kezdve raideltem Illidan bukásáig (név szerint: Hyjal, Maggy, Gruul, SSC, ZA, viszont Tempest keep nem volt Sad ) . Sunwell alatt megint szüneteltem, ott nem is jártam 70en. 80at még mindig a Ghostlandsen a KAF guildben kezdtem, ekkor már csak a pve-re koncentrálva, és igen hamar farmra került KT 25 immár az én raid vezetésem alatt. Angol nyelvű guild volt 7fős magyar vezetéssel, közösen hagytuk abba a játékot mikor ráuntunk a könnyű contentre. Ulduar alatt tértem vissza, mostmár a Ragnaroson, transzferáltam és beléptem a POG-ba, U25öt raideltük, habár yogg saronig nem jutottunk el egészen a guild feloszlásáig (one light-ot és algalont már csak totc content alatt sikerült tejesíteni). Ekkor megint pár hónapos szünet következett. Majd totc content alatt az illuminations színeiben előbb sorkatona majd officer tisztségben folytattam a játékot. 10hc-t és 25normált sikerült farmolnunk (ezenkívül 25hcban faction championsig ment) egészen icc-ig. Itt 10hcban sindragosáig, 25normálban pedig LK-ig jutottunk Selendis és az én vezetésem alatt az utolsó pár hónapban. 5%os icc buff ideje alatt 2 hetet szüneteltem IRL miatt, mire visszajöttem, üres klánban találtam magam o.O egy korábbi nagyobb létszámleépítés miatt, amit sajnos nem élt túl a klán. Ezután akartam applyzni hozzátok de sajnos 2 hónap szünet következett gép/monitor csere/hiba és egy account lopás miatt :S

80-as Altjaid: Treadstone (prot pala, Ragnaros) Kilver (rugó, Ragnaros)

Referencia: Selendis, Kushinachan (Gyógyítalak), Rescuer

IRL Magadról: Egyetemista srác vagyok, Budapestől pár kmre lakom Telkiben, Idáig a Pázmányon tanultam mérnök informatikát, most a Neumann-on folytatom ugyanezt. Időm nagy részét a gép előtt vagy bulizással/haverokkal töltöm.
Életkor:20
Nem:Férfi
Név: Szecskó Tamás (Tomi)
internetkapcsolat, Hardware: 30Mbit, AMD5200+ 2x 2,7Ghz, 4Giga Ram (2x2), Gforce 9800GT(1024Mb ram)

Követelmények:
- Linkelj egy/több 25-ös RAID combat közbeni screenshotot a saját UI-ról.

Az UI ról sajnos nem tudok 25ös raid környezetben lévő képet linkelni, mivel monitor csere miatt teljesen újra terveztem az egészet (19ről váltottam 27 wide-ra), ma jöttem vissza és csak egy 10es Ruby sanctumot tudtam tolni régi ismerősökkel, itt készült a kép. A account lopás miatt nyitva lévő ticket miatt sajnos a buffok lejjebb kerültek, így picit belelógnak másik addonba, nyílván rendes helyzetben nem így van, ezt fejben tessék korrigálni Razz

http://kepfeltoltes.hu/view/100828/WoWScrnShot_082810_013741_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/100828/WoWScrnShot_082810_004716_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

- Linkelj WWS/WoL/WmO-t (vagy esetleg recountot screenshottal) a legutolsó 25-ös raidjeidről: Sajnos az összes Illuminations-ös wws már elévült, de még anno Magicmuszu-val folytatott beszélgetés alatt átrágtuk magunkat rajtuk,(ha valami csoda folytán emlékezne rá de jó volna). Selendis és Kushinachan segített egy mini raid környezetet megteremteni, így boss bábun ez sikerült:
http://kepfeltoltes.hu/view/100828/wow2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/100828/wow1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A Rubi Sanctumos UI-ról készült képen is látszik dps, habár ez csak 10es raid volt, nem pedig 25ös.

Néhány kérdés:
- Mennyit tudsz hetente/naponta játszani?

Még ugyan nincs meg az órarendem, de 7 előtt minden nap tuti hazaérek, és onnantól meghalásig ráérek.(reggel 6) Ha tudom előre a raid napokat akkor nem szervezek aznap estére semmit és ráérek egész héten.

- A bejelentkezett raidre nem érsz haza időben, mit teszel? Akkor igyekszek raidet vállalni ha biztosra tudom hogy ráérek, ha bármi okból mégis késnék vagy közbejön valami akkor nyílván telefonálok előre.

- Van-e működőképes mikrofonod és képes vagy-e ventrilon kommunikálni ha szükséges? Természetesen

- Mik a céljaid a wowban, és mik a jövőbeli elképzeléseid a wow-on belül? A játékkal az elsődleges célom az hogy jól érezzem magam. Akkor érzem magam jól ha egy dinamikusan haladó profi csapattal tudok raidelni. Célom már rég óta egy ilyen team tagja lenni, eddig megpróbáltam magam összehozni egy ilyet, volt idő mikor ez elég jól alakult de sajnos nem sikerült életben tartani. Ezenkívül szeretném Cataclysmben az elsők között lekűzdeni az új bossokat és végérejárni a lore-nak.

- Képes vagy-e a progress érdekében az IRL és egyéb dolgaidat a háttérbe szorítani és aktívan itt lenni a raideken? Hát az előző félévemet emiatt a játék miatt kellett utólag passziválnom…

- Hajlandó vagy-e offspecen raidelni, ha a guild érdeke megköveteli (egy-egy fightra speciális esetekben) és erre igényes geart összetenni és jól teljesíteni?: Igen. Magenek kevés hely van ahol ez előfordulhat, de pl ha ilyenre gondoltok hogy Gruulnál a mage tankolása, Naxx: Gluth-nál a zombik kite-olása frostként vagy akár Keleseth tankolása Councilnál akkor persze, nagyon szívesen csinálom, szeretem az ilyen szokásostól eltérő feladatokat. Ezekre szoktam csinálni túlélő specet és geart is(wrathful set fegyóval staminára gyúrva Councilra
pl). A másik eset ha nincs warlock és a guild úgy kívánja akkor a magek megbeszélik egymás között ki lesz a scorch slave aznap XD.

- Miért minket választottál? A szerveren a legütőképesebb klán vagytok, mostmár pár ismerős is játszik nálatok, már régóta fontolgattam az applyzást és a guildem szétesése megadta az utolsó lökést.

Ha bármi kérdésetek lenne, nagyon szívesen válaszolok itt, ingame vagy akár ventrin is, előre is köszönöm a rám szánt időtöket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
LillamHozzászólások száma : 3
Join date : 2010. Aug. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Lillam - Mage   2010-08-28, 15:05

Hali
Ahogy néztem most épp leállt a képfeltöltés oldala, ha késöbb sem működne itt vannak a linkek másik oldalról a screenekhez:

Ezek az UI-hoz:
https://redcdn.net/ihimizer/f/26613677.jpg/
https://redcdn.net/ihimizer/f/51298755.jpg/

Ezek a recounthoz:
https://redcdn.net/ihimizer/f/wow2k.jpg/
https://redcdn.net/ihimizer/f/wow1q.jpg/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Magicmuszu
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 235
Join date : 2009. Jun. 14.
Age : 29
Tartózkodási hely : Budapest

TémanyitásTárgy: Re: Lillam - Mage   2010-08-28, 15:25

Korrekt apply. Accepted! Keress meg egy invért! Gl nálunk.

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rossdoki

avatar

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2009. Jun. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Lillam - Mage   2010-08-28, 22:43

Nem muszáj itt válaszolni, de véletlenül nem Eger környéki vagy?Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
gwelicanHozzászólások száma : 32
Join date : 2010. Apr. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Lillam - Mage   2010-08-29, 00:28

Nagyon nice apply, epp multkor mondtam muszunak hogy az applyk szinvonala olyan alacsony, hogy lassan keresztezi a metro utvonalat.

A warlockokkal meg nem lesz gond!Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
WestraHozzászólások száma : 9
Join date : 2009. Oct. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Lillam - Mage   2010-08-29, 13:08

egyszer látnék egy nemclicker applyt....
na mind1, gl
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
LillamHozzászólások száma : 3
Join date : 2010. Aug. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Lillam - Mage   2010-08-29, 13:54

Lehet én értelek félre de ha arra gondolsz hogy az 5-ös gombtól fölfelé nem érem el és kattingatok, hát onnan be van osztva secondarira az: r,t,f,g stb gomb plusz az egér oldalán lévő 4 Smile A cd-ket is gyorsgombbal tolom. Az egeret szinte kizárólag a kamera/karakter forgatására használom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
WestraHozzászólások száma : 9
Join date : 2009. Oct. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Lillam - Mage   2010-08-29, 17:53

örülök, hogy tévedtem:p
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zexwer

avatar

Hozzászólások száma : 4
Join date : 2009. Jun. 14.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gárdony

TémanyitásTárgy: Re: Lillam - Mage   2010-08-29, 22:57

csezd meg westra, mi a gond a klikkeléssel? Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Lillam - Mage   

Vissza az elejére Go down
 
Lillam - Mage
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Coming Home :: Publikus :: Tagfelvétel-
Ugrás: